Over ons

Creating opportunities for your business

Het Team:

Het team van de Beauty Academy bestaat uit enthousiaste, ervaren en gedreven docenten. Iedereen isgespecialiseerd in zijn of haar eigen vak. Meerdere docenten Zorg & Welzijn hebben een medische achtergrond en weten te werken met leerproblematiek.


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen MVO :
Leverancier van Scholing voor gemeentes in Heel Nederland en het UWV


Beauty Academy werkt volgens Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.
Dit betekent dat wij graag de taak op ons willen nemen, om een ieder die in de uiterlijke verzorging wil werken, gelijke kansen en mogelijkheden aan te bieden om dit te realiseren.
Dit doen wij door middel van scholing.  Wij creëren al meer dan 15 jaar mogelijkheden om tegen concurrerende prijzen scholing te volgen op gebied van de Uiterlijke verzorging. Scholing voor goed en verantwoord werkgelegenheid  op het gebied van PMU, Schoonheidsverzorging, Kapper en Pedicures.  Hierbij proberen wij met onze aankopen bewust het milieu te ontlasten. Beauty Academy gebruikt dan ook geen producten die op dieren zijn getest.

Wij nemen tevens zitting in het Bestuur van Stichting Kwaliteitsregister Uiterlijke verzorging.
Het Kwaliteitsregister Uiterlijke Verzorging (KWRUV) is een online registratiesysteem dat tot doel heeft de kennis en kunde van geregistreerde Professionals in de Uiterlijke verzorging inzichtelijk te maken voor de Consument. Deelname kan ook als je geen volledig diploma hebt voor PMU, Schoonheidsverzorging, Kapper of Pedicure maar wel deelcertificaten of aantoonbaar ervaring hebt waarbij de kwaliteit op 1 staat. Dit wordt Continu gemonitord.

Beauty Academy is ruim 10 jaar bekend met scholing voor gemeente, UWV, Wajong en re-integratie bureau’s. Wanneer je onze scholing, bij -en omscholing of UWV re-integratie traject volgt, ben je uitstekend voorbereid om direct als zelfstandig Beauty Specialist  te werken.

Ons team